Grillfun logo

Kamado Express in Kaatsheuvel

kamado express
banner inamood

Kamado Express is een online winkel waar ze diverse kamado merken verkopen sinds 2016. Nu is de eigenaar Kamiel in een oude brandweerkazerne sinds eind 2018 een kamado winkel gestart met de toepasselijke naam The Fire Station. Deze prachtige winkel ligt in het centrum van Kaatsheuvel, waar je gewoon nog gratis kunt parkeren. Naast de webshop kun je nu gewoon voor een goed advies de winkel bezoeken en al je vragen stellen. De aanschaf van een kamado is namelijk niet niks of je nu gaat voor De Big Green Egg, The Bastard, Primo of een Saffire. Je kunt ze allemaal bewonderen in de winkel waar ook de diverse accessoires te koop zijn. Naast de winkel kun je ook workshops volgen zodat je direct kunt starten met grillen of je nu gaat voor een basic kamado workshop of eentje voor meer gevorderde, het is allemaal mogelijk. Natuurlijk heb ik een workshop gevolgd, deze review volgt nog!

Over Kamado Express

Kamado Express is ontstaan door de passie voor barbecueën en de kennis van online marketing van de eigenaar Kamiel. Na de aanschaf van zijn eerste kamado was hij verkocht en zelfs een beetje verslaafd aan het bereiden van eten op zijn kamado. Na een barbecue workshop raakte de eigenaar in gesprek met de importeur van The Bastard en zij waren nog opzoek naar een partner in het zuiden van Nederland. Zo heeft hij van zijn passie en hobby een onderneming gemaakt in de verkoop van kamado’s.

Hij is gestart met de verkoop van The Bastard en inmiddels zijn er een aantal mooie kamado merken bijgekomen. Er is genoeg ambitie en er zullen zeker nog een aantal merken kamado’s worden toegevoegd aan de collectie in de toekomst.

Kamado express 2

Kamado Express staat voor:

  • Goede garantie, problemen snel oplossen
  • Advies van een expert / ervaringsdeskundige
  • Goede bereikbaarheid
  • 3 dagen “geld terug” garantie
  • Voorraadhoudende showroom in Kaatsheuvel
  • Snelle levering
  • Goede communicatie
  • Excellente service!

Schaf je een kamado aan bij Kamado Express dan krijg je echt een te gek cadeau! Afhankelijk van het bedrag dat je besteed zijn er diverse opties mogelijk. Bijvoorbeeld bij een bestelbedrag van 1399 euro krijg je een gratis kamado workshop cadeau of shoptegoed. Op deze manier kun je eenvoudig leren hoe je een perfect stuk vlees kunt bereiden op de kamado als je nog geen ervaring hebt.

Kamado merken en overige producten

Bij Kamado Express verkopen ze momenteel vier kamado grill merken, namelijk;

Big Green Egg

Het iconische Big Green Egg staat voor alles wat je verwacht van een dergelijke investering: innovatief, 40 jaar ervaring, levenslange garantie, hele goede klantenservice, doordachte oplossingen op het vlak van accessoires en het allerbelangrijkste: gemaakt van het allerbeste keramiek ter wereld. Niet uit China maar uit Mexico.

Big Green Egg
kamado express 3

The Bastard

Wanneer je opzoek bent naar een uitstekende Kamado van Nederlandse bodem moet je The Bastard hebben. Deze kamado is gemaakt van cordieriet keramiek en is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen en wordt zeer compleet geleverd.

Primo

Is een kamado die het meest bekend is door de ovale vorm en is volgens mij ook de enige kamado met deze vorm. De ovale vorm zorgt ervoor dat je extra veel plek hebt om te grillen wat natuurlijk altijd prettig is.
Alle modellen zijn ook beschikbaar als ‘All-in-One’. Het All-In-One pakket bestaat uit de de Primo BBQ inclusief onderstel, zijtafels, as pook en grill clipper.

Saffire

Is een Amerikaanse kamado waar ik persoonlijk nog niet eerder van heb gehoord. Deze kamado is voorzien van een chipfeeder om rookhout toe te voegen zonder dat de kamado open hoeft zodat je geen warmte verlies hebt. De kamado is in drie verschillende afmetingen verkrijgbaar en verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Overige producten

In hun webwinkel kun je een aantal interessante accessoires vinden zoals een pizzasteen pakket met alle onderdelen die je nodig hebt naast je kamado om heerlijke pizza’s te kunnen maken op je kamado. Tevens kun je handige buggy’s kopen met grote wielen zodat ze makkelijk te verrijden zijn in het meubel. Deze meubels had ik nog nooit gezien maar zien er super uit. Tevens hebben ze ook kamado tafels en gietijzeren accessoires. Grill boeken kunnen natuurlijk ook niet ontbreken.

Kortom: ben je opzoek naar één van bovengenoemde merken? Ga dan snel eens online op Kamado Express of neem een kijkje bij The Fire Station in Kaatsheuvel.

Disclaimer:

Dit artikel is mogelijk gemaakt door Kamado Express

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *